دسته بندی مقالات بر اساس «سامانه مودیان»

در سال ۱۴۰۴، سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی به‌طور گسترده‌تری اجرایی شده است تا فرآیند مالیات‌گیری را یکپارچه کرده و از مالیات‌گریزی جلوگیری کند. این سامانه با ثبت الکترونیکی اطلاعات مالی، شفافیت اقتصادی را افزایش داده و امکان نظارت آنلاین و آنی را برای دولت فراهم می‌کند.
سامانه مودیان یک سیستم الکترونیکی برای ثبت و بررسی اطلاعات مالیاتی در ایران است که با هدف افزایش شفافیت مالی و کاهش فرار مالیاتی راه‌اندازی شده است. از سال ۱۴۰۴، قوانین مالیاتی تغییراتی داشته که اشخاص حقوقی را ملزم به ثبت دقیق اطلاعات مالی در این سامانه می‌کند.
سامانه مودیان در سال ۱۴۰۴ با تغییرات مهمی از جمله تمدید مهلت اعتبار صورتحساب‌های خارج از سامانه تا پایان آذر ۱۴۰۴، اصلاح فرآیند ثبت معاملات در اظهارنامه ارزش افزوده، و بخشودگی جرائم مالیاتی همراه است. این تحولات با هدف افزایش شفافیت، دقت در محاسبات مالیاتی و تسهیل تعامل مودیان با سازمان امور مالیاتی اجرایی می‌شود.
در دنیای امروز، با پیچیدگی‌های روزافزون امور مالیاتی، شرکت‌ها و کسب‌وکارها نیاز دارند که امور مالیاتی خود را به‌طور صحیح و به‌موقع انجام دهند. در این راستا، شرکت‌های معتمد مالیاتی با ارائه خدمات مشاوره و کمک به تنظیم اظهارنامه‌ها و حل مسائل مالیاتی، نقش کلیدی در تسهیل این فرآیند دارند.
اگر ثبت نام در سامانه مودیان برای شما هم با پیچیدگی ها و چالش هایی همراه است، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. در این مطلب تمامی مراحل ثبت نام اشخاص حقوقی در سامانه مودیان را به صورت تصویری، ویدیویی و متنی آموزش میدهیم.
در این مطلب، ابتدا به طور خلاصه توضیح میدهیم که کارپوشه سامانه مودیان چیست و سپس کار پوشه مالیاتی و سامانه مودیان را مرحله به مرحله و همراه با تصاویر راهنما، آموزش می‌دهیم.
شناسه کالا یک کد شناسایی است که ویژگی‌های ماهیتی کالا مانند نوع، جنس، مدل و نام تجاری را مشخص می‌کند و توسط صاحب کالا در سامانه شناسه کالا ثبت می‌شود. این شناسه که می‌تواند داخلی یا بین‌المللی (مانند GTIN) باشد، نقش مهمی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز دارد و با استعلام آن می‌توان به اطلاعات کامل کالا دسترسی یافت.
در این مطلب به آموزش ثبت نام اشخاص حقیقی در سامانه مودیان ، سامانه مالیاتی و مشمولان می‌پردازیم.
در این مقاله، تمامی مستندات صادرشده از سوی مرکز تنظیم مقررات همراه با لینک‌های دسترسی مستقیم گردآوری شده‌اند. این راهنما به متخصصان کمک می‌کند تا از آخرین تغییرات فنی و اجرایی آگاه شوند و با اطمینان و آگاهی کامل، فرآیندهای مربوط به سامانه مؤدیان را مدیریت کنند.
تغییرات فنی سامانه مؤدیان از فروردین تا آذر 1403 بررسی شد. این تغییرات شامل به‌روزرسانی در قوانین صدور صورتحساب الکترونیکی، اصلاحات جداول و الزامات جدید است. اوراش این تغییرات را در نرم‌افزارهای خود اعمال کرده است.
طبق قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، صورتحساب الکترونیکی سندی است که با شماره یکتای مالیاتی صادر می‌شود و اطلاعات آن، متناسب با نوع کسب‌وکار، توسط سازمان تعیین و اعلام می‌گردد. در این مقاله با انواع صورت حساب‌های الکترونیکی و مراحل صدور آن آشنا می‌شویم.
قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان از ۲ آذر ۱۳۹۸ اجرایی شد. این سامانه برای ثبت خریدوفروش و اطلاعات هویتی مودیان طراحی شده و با هدف شفافیت اقتصادی و دقت در محاسبه مالیات، به‌ویژه مالیات بر ارزش افزوده، راه‌اندازی گردید. این قانون شامل ۶ فصل، ۲۹ ماده و ۲۸ تبصره است.