مرخصی، حقی قانونی برای استراحت یا انجام امور شخصی کارکنان است که انواع آن شامل استحقاقی، استعلاجی، زایمان، بدون حقوق، ازدواج، فوت، حج، ساعتی و پاس شیر میباشد. این حقوق در قانون کار ایران برای حفظ تعادل بین کار و زندگی تدوین شده و بهرهگیری از آن به توافق با کارفرما و شرایط کاری بستگی دارد. در این مقاله با انواع مرخصی و قوانین آنها بیشتر آشنا خواهیم شد.
یکی از وظایف کلیدی بخش خزانهداری، مدیریت و ثبتاسناد مالی؛ مانند چکهای دریافتنی و پرداختنی در سیستم حسابداری است. این اسناد معمولاً بر اساس توافق میان طرفین و در شرایطی که معاملات بهصورت مدتدار انجام میشوند و نیازمند تعهدات مالی هستند، ثبت میشوند. در حسابداری، این نوع اسناد بهعنوان اسناد مدتدار خزانهداری شناخته میشوند. در این مقاله از وبلاگ اوراش، نحوه ثبت و مدیریت اسناد دریافتنی و پرداختنی را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
خزانهداری بهعنوان یکی از زیرمجموعههای رشته حسابداری، مجموعه فعالیتهایی را در بر میگیرد که طی آن سرمایههای نقدی نگهداری و سازماندهی میشوند. در این مقاله، ابتدا با سه تعریف متفاوت کلمه خزانه آشنا میشویم و سپس به بررسی کاربردهای خزانهداری در حسابداری میپردازیم. در ادامه نیز شرح وظایف خزانهدار یا همان حسابدار خزانه بر میشمریم.
برند سازی شخصی به معنای طراحی و ایجاد یک شخصیت متمایز در حوزه کاری خود نسبت به سایر رقبا در ذهن و قلب مخاطبین هدف است. در این مطلب به این موضوع میپردازیم که حسابداران به منظور توسعه برند و برندسازی خود چه فعالیتهایی را باید انجام بدهند.
داشبوردهای مدیریت ابزارهایی بصریاند که دادههای کسبوکار را در قالب نمودار، نقشه و جدول نمایش میدهند تا مدیران و ذینفعان بتوانند اطلاعات را بهتر درک کرده و تصمیمات بهتری بگیرند. در این مطلب با داشبورهای مدیریتی آشنا میشویم.
مهارت گوش دادن مؤثر شامل به یاد داشتن جزئیات، درک عمیق، ارزیابی دقیق، توجه به زبان بدن و همدلی است که با تمرین و شناسایی نقاط ضعف، میتوان ارتباطات بهتری ایجاد کرد. این مهارتها در محیطهای فردی و سازمانی نقش کلیدی در ایجاد اعتماد و تاثیرگذاری دارند.
در سومین قسمت از «سری گفتمانهای: ما هم خبر خوب داریم، هم خبر بد»، به این میپردازیم که مهارت حل مسئله، شامل شناسایی مشکل، یافتن علت، تولید راهحلهای جایگزین و اجرای برنامه، ابزاری کلیدی برای مدیریت مؤثر بحرانها و بهبود شرایط کاری و زندگی است. با یادگیری این مهارت، میتوان تصمیمات بهتری گرفت و مشکلات را به شیوهای ساختارمند حل کرد.
در دومین قسمت از «سری گفتمانهای: ما هم خبر خوب داریم، هم خبر بد»، به این میپردازیم که سیستم ارتباط مؤثر با مشتریان، کلید رشد و ماندگاری کسبوکارهاست که با درک نیازهای مشتریان و ایجاد تعاملات برد-برد، زمینهساز اعتماد و موفقیت در بازار میشود. بازبینی فرآیندها و بهرهگیری از ابزارهای مناسب، نقش مهمی در ارتقای عملکرد و رضایت مشتریان ایفا میکند.
سیستم ارتباط مؤثر با مشتریان، پایهای برای موفقیت کسبوکارهاست که با درک صحیح نیازهای مشتریان و بومیسازی خدمات، منجر به ایجاد اعتماد، خوشنودی و ماندگاری در بازار رقابتی میشود. عدم وجود این سیستم میتواند به از دست دادن مشتریان و کاهش اثربخشی کسبوکار منجر شود.