نشست صمیمانه با گروه حسابداری دانشگاه فردوسی مشهد

نشست صمیمانه با گروه حسابداری دانشگاه فردوسی مشهد

گروه نرم‌افزاری اوراش و گروه حسابداری دانشگاه فردوسی مشهد، در تاریخ ۱۴ دی ماه ۱۴۰۱، با هدف بررسی و تبادل نظر در زمینه راهکارهای نرم افزارهای حسابداری و مالی و همچنین بررسی فرصت‌های همکاری بین گروه نرم افزاری اوراش و بخش دانشگاهی در فضایی صمیمی و حرفه‌ای در رستوران «خورش باشی» مشهد گرد هم آمدند.

به گزارش روابط عمومی اوراش، در تاریخ 14 دی ماه 1401، گروه نرم‌افزاری اوراش و گروه حسابداری دانشگاه فردوسی مشهد در فضایی صمیمی و حرفه‌ای در رستوران «خورش باشی» مشهد گرد هم آمدند. این نشست با هدف بررسی و تبادل نظر در زمینه راهکارهای نرم افزارهای حسابداری و مالی و همچنین بررسی فرصت‌های همکاری بین گروه نرم افزاری اوراش و بخش دانشگاهی برگزار شد. در این جلسه، به موضوعات مختلفی از جمله نیازهای روزافزون بازار کار به نرم‌افزارهای تخصصی حسابداری و نقش آموزش‌های عملی برای آماده‌سازی دانشجویان برای ورود به عرصه‌های حرفه‌ای پرداخته شد. نمایندگان هر دو گروه با بیان دیدگاه‌ها و تجربیات خود، به شناخت بهتر از زمینه‌های مشترک همکاری پرداختند.

از اساتید حاضر در این دورهمی صمیمانه می‌توان آقایان دکتر مهدی صالحی، دکتر محمدحسین ودیعی، دکتر محمدعلی باقرپور، دکتر مهدی مرادی، دکتر محمود لاری، دکتر محمدرضا عباس زاده، دکتر بهزاد کاردان، دکتر محمدجواد ساعی، خانم دکتر فرزانه نصیرزاده، دکتر رضا حصارزاده و آقایان مهران مرشد، محسن معینی زاده، مصطفی قناد، محمد آذری، فرهاد نسیم طوسی، علی موسوی کوکی، محمدعلی ساری، مهدی پورحسینی حصار، مصطفی باقری، ذوالفقار آرانی، حمیدرضا رضایی، مصطفی شامل و احمد حسنی را نام برد. ناگفته نماند که اعضای انجمن علمی حسابداری و بخش اداری نیز در این دورهمی صمیمانه حضور داشتند.

در پایان جلسه، ضیافت شام کاری در فضایی دوستانه برگزار شد که فرصتی بود برای ایجاد ارتباطات بیشتر و تقویت تعاملات آینده. این رویداد، گامی موثر در جهت هم‌افزایی بین دانشگاه و صنعت، با هدف رشد و توسعه‌ هر چه بیشتر در حوزه‌های مرتبط بود.

اشتراک گذاری

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − دو =

آخرین اخبار

بازدید اساتید پیشکسوت حسابداری از مجموعه اوراش

روز پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳، گروه نرم‌افزاری اوراش میزبان اساتید برجسته حسابداری، دکتر ایرج نوروش و دکتر حسن همتی، بود. این بازدید صمیمانه فرصتی برای تبادل دانش، گفت‌وگو درباره تجربیات حرفه‌ای و بررسی روند توسعه نرم‌افزارهای حسابداری فراهم کرد.

گزارش ویژه برنامه همنشینی یلدا حسابداری 1403 اوراش

در برنامه یلدای حسابداری 1403 اوراش، با حضور پروفسور نوروش و دکتر همتی، و اعضاء محترم گروه حسابداری دانشگاه فردوسی مشهد به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های حسابداری در ایران پرداخته شد.

سومین سمینار تخصصی علم داده و کاربردهای آن

سومین سمینار تخصصی «علم داده و کاربردهای آن» با حضور اساتید مطرح این حوزه و با محوریت موضوعاتی از جمله تحلیل داده‌های دیجیتال و امنیت سایبری، در تاریخ ۲۱ و ۲۲ آذر ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد و با حمایت گروه نرم‌افزاری اوراش برگزار شد.