آموزش ثبت نام اشخاص حقیقی در سامانه مودیان ، سامانه مالیاتی و مشمولان

آموزش ثبت نام اشخاص حقیقی در سامانه مودیان، سامانه مالیاتی و مشمولان

در این مطلب به آموزش ثبت نام اشخاص حقیقی در سامانه مودیان ، سامانه مالیاتی و مشمولان می‌پردازیم.

ثبت نام اشخاص حقیقی در سامانه مودیان مالیاتی، آموزش و نحوه ثبت نام و نام نویسی سامانه مؤدیان

ثبت نام اشخاص حقیقی در سامانه مودیان برای هیچ مودی حقیقی کار دشواری نخواهد بود. گروه نرم افزاری اوراش به منظور ارایه خدمات کاربردی و تسهیل فرآیند اتصال به سامانه مودیان اقدام به تهیه ویدئوهای آموزشی نموده، که در آن کلیه مراحل و جزییات اجرایی طرح به تصویر کشیده شده است. علاقه مندان می توانند با دنبال کردن این دوره آموزشی به راحتی نسبت ثبت نام سامانه مودیان و الزامات اولیه سامانه مودیان آگاهی و آموزش به دست آورند و برای ارسال اطلاعات صورت حساب ازطریق سیستم یکپارچه مالی اوراش سامانه مودیان اقدام نمایند.

اشخاص حقیقی چگونه گواهی امضای الکترونیک ثبت کنند؟ مراحل ثبت درخواست

مراحل ثبت درخواست گواهی امضای الکترونیک برای اشخاص حقیقی از طریق مراکز میانی خصوصی امکان پذیر است. برخلاف اشخاص حقوقی که می توانند از مراکز میانی عام مانند سایت gica.ir اقدام به دریافت گواهی امضای الکترونیک نمایند  ،اشخاص حقوقی می توانند به یکی از مراکز میانی خصوصی زیر مراجعه نمایند.

مرکز ميانی پارس‌ساين
مرکز ميانی فناوران اعتماد راهبر
مرکز ميانی اعتماد هوشمند

اشخاص حقیقی جهت دریافت گواهی امضای الکترونیک بایستی مراحل زیر را طی نمایند:

۱. تكمیل فرم درخواست گواهی الكترونیكی که برای اشخاص حقیقی تنظیم شده باشد.
۲. امضای تمام صفحات سند توافق‌ نامه سطح ارائه خدمات مركز میانی اعتماد هوشمند
۳.  پرداخت هزینه ثبت نام
۴. فراهم نمودن مدارك لازم برای درخواست گواهی امضای الکترونیک
۵. ارائه مدارک به مرکز میانی

درباره سامانه مودیان هر سوال و ابهامی داشتید می توانید با ما تماس بگیرید همچنین جهت خرید سامانه مودیان می توانید به صفحه استعلام قیمت محصولات اوراش مراجعه نمایید.

ثبت نام سامانه مودیان  ، گام اول جهت اشخاص حقیقی : دریافت شناسه یکتای حافظه ی مالیاتی

دریافت کلیدهای خصوصی و عمومی و csr به یکی از سه روش زیر :

  1. استفاده از نرم افزار OpenSSL (که با توجه به پیچیدگی های زیاد و نیاز به دانش IT به کاربران عادی توصیه نمی شود) راهنمای تولید فایل CSR با استفاده از نرم افزار OpenSSL
  2. سرویس آنلاین اختصاصی تسهیل صدور امضاء دیجیتال اوراش
  3.  ابزار آفلاین اختصاصی تسهیل صدور امضاء دیجیتال اوراش

تذکر مهم

الگوریتم تولید فایل های Public Key ، Private Key، CSR Key توسط سرویس اختصاصی تسهیل صدور امضاء دیجیتال اوراش کاملا تصادفی عمل می کند و در هر مرحله داده های لحظه ای جدید تولید می کند، در نتیجه حتما اطلاعات تولید شده را ذخیره سازی کرده و حتما تمام مراحل 3 گانه طبق این آموزش را با فایل های ذخیره سازی شده انجام بدهید.

توجه : در نظر داشته باشید در صورت گم کردن فایل های تولید شده و تولید مجدد فایل ، تکمیل فرایند اتصال به سامانه در ادامه مسیر به مشکل خواهد خورد و بایستی تمامی مراحل این آموزش را از ابتدا انجام دهید.

در این مرحله بایستی با مراجعه به کارپوشه مالیاتی اقدام به دریافت کد شناسه یکتای حافظه مالیاتی با درج کد Public key کنید که در ویدیو شماره یک این موضوع کامل تشریح شده است.

در رابطه با سرویس اختصاصی تسهیل کننده صدور امضاء دیجیتال سامانه مودیان اوراش، متاسفانه برخی افراد غیرکارشناس، شبهاتی را به این ابزار وارد کردند که ممکن است در آینده برای استفاده کنندگان مشکل امنیتی ایجاد کند، بر خود لازم دانستیم توضیحاتی را در این باره ارائه کنیم :

هدف شرکت اوراش از ارائه این سرویس تسهیل پروسه پیچیده ی دریافت کدهای Public Key , Private Key , CSR Key بوده است که مودیان بتوانند به راحتی این مسیر را طی کنند، از لحاظ امنیتی دو گام اساسی و مهم توسط سازمان از قبل پیش بینی شده است که بایستی توسط خود مؤدی طی شود و این فایل ها به خودی خود هیچ ارزشی ندارد:

گام اول : دریافت شناسه حافظه مالیاتی که فقط از طریق ورود به حساب کاربری کارپوشه مسیر است که نیاز به احراز هویت پیامکی دارد.

گام دوم : برای دریافت گواهی مهر سازمانی حضور شخص نماینده و ارائه مستندات هویتی الزامی هست و فایل گواهی نهایی یا توکن سخت افزاری فقط با این شرط تحویل مؤدی می شود.

و موضوع دیگری درباره شناسه ملی و سایر مشخصات هویتی که مورد نیاز تولید فایل CSR هست بایستی بگوییم با رشد سیستم های اطلاعاتی سایت های تخصصی مثل رسمیو بانک اطلاعاتی کامل از تمامی تغییرات و … شرکت های حقوقی در اختیار عموم قرار می دهند.

در پایان ذکر این نکته ضروری است که کاربرد اصلی و مهم ایجاد کارپوشه در سامانه مودیان این است، که از طریق کارپوشه می‌توانید با سازمان امور مالیاتی کشور در ارتباط باشید. همچنین تمامی فعالیت‌های مالی و مالیاتی خود را در کارپوشه مالیاتی خود مشاهده کنید؛ تا در محاسبه مالیات اشتباهی رخ ندهد. کاربرد دیگر کارپوشه مالیاتی این است که مودیان می‌توانند از طریق کارپوشه، فرآیندهای مالیاتی خود را بررسی کنند و به سازمان ارائه دهند.

به منظور اطلاع از چگونگی تهیه افزونه ارتباط با سامانه مودیان در سیستم یکپارچه مالی اوراش با همکاران ما در واحد بازرگانی در تماس باشید.

2/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − هجده =

مطالب مرتبط

آشنایی با نسبت های مالی و انواع آن

نسبت های مالی ابزارهایی تحلیلی هستند که با استفاده از داده‌های صورت‌های مالی، عملکرد مالی، نقدینگی، سودآوری و کارایی شرکت را ارزیابی می‌کنند. این شاخص‌ها امکان مقایسه با رقبا، شناسایی روندها و تصمیم‌گیری آگاهانه را برای مدیران و سرمایه‌گذاران فراهم کرده و به بهبود استراتژی‌های مالی کمک می‌کنند. در این مقاله با انواع نسبت های مالی آشنا خواهیم شد.

مرخصی استعلاجی چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

بیماری و ناخوشی بخشی جدایی ناپذیر از زندگی همه ماست و از آن گریزی نیست. در لحظاتی که بیماری یا حادثه‌ای ناگوار ما را از انجام وظایف شغلی بازمی‌دارد، مرخصی استعلاجی، فرصت بازیابی و بازگشت به زندگی حرفه‌ای را برای ما فراهم کند. این نوع مرخصی، ضامن رفاه کارکنان و آرامش خاطر آنهاست. در ادامه، به جزئیات این حق قانونی و شرایط بهره‌مندی از آن می‌پردازیم.

مرخصی زایمان: همه چیز درباره حقوق مادران

 آیا می‌دانید مرخصی زایمان چه حقوق و مزایایی برای شما به همراه دارد؟ این مرخصی که به‌عنوان یکی از حمایت‌های قانونی مهم برای مادران و حتی پدران شاغل شناخته می‌شود، از مزایایی است که با دیگر انواع مرخصی‌ها تفاوت دارد.  اگر تاکنون برای شما سؤال بوده که مدت‌زمان مرخصی زایمان چقدر است، برای استفاده از آن چه شرایطی لازم است، یا اینکه آیا بعد از بازگشت به کار، جایگاه شغلی شما حفظ می‌شود، در این مقاله پاسخ تمام این پرسش‌ها را خواهید یافت. با ما همراه باشید تا ابعاد مختلف این قانون حمایتی را بررسی کنیم و اطلاعات جامعی درباره حقوق و مزایای مرتبط با آن ارائه دهیم.