نحوه خرید و ثبت نام در واسط اوراش (1)

در اولین ویدیوی آموزشی از مجموعه آموزش‌های افزونه واسط سامانه مودیان اوراش، مدیر مرکز اموزش گروه نرم افزاری اوراش، به آموزش چگونگی خرید و ثبت نام در واسط اوراش می‌پردازند.

متن ویدیوی آموزش نحوه خرید و ثبت‌نام در واسط اوراش

وقت بخیر.
با ویدیوی آموزشی در خصوص نحوه کاربری سامانه واسطه مودیان اوراش در خدمت شما عزیزان هستیم.
خب اولین اقدامی که برای بحث ورود به سامانه باید انجام بدیم دوستانی که تا حالا کد کاربری خودشون رو نگرفتن.
کافی هست کلیک کنید وروی آیتم ثبت نام کنید و هدایت شوید به این صفحه.
در این صفحه مشخصات خودتون رو کامل درج میکنید و در نهایت هم که کلید ثبت نام و پس از اینکه این حرکت را انجام دادید منتقل میشید مجدد به این صفحه برای ورود به سامانه واسط.
من قبل از اینکه توضیحاتم را برای بحث ورود به پنل کاربری تون ارائه کنم قبلش یه توضیحی در رابطه با دریافت کلید CSR بدم.
برای عزیزانی که تا حالا در پرونده مالیاتی در واقع ثبت نام را انجام ندادند.
برای اینکه بخواهید در پرونده مالیاتی تون ثبت نام رو انجام بدید نیاز به دریافت کلیدهای سه گانه ای دارید که در واقع اون کلید های سه گانه رو.
شرکت اوراش در اقدامی جزو اولین شرکت هایی بود که یک سرویس تسهیل گر رو.
به محض اینکه روی این کلیک کنید تسهیل گر رو برای کاربران ایجاد کرد که خیلی راحت میتونند با استفاده از این پنل اقدام به تولید کد های سه گانه سامانه مودیان بکنند.
این کد های سه گانه برای ورود به کارپوشه مالیاتی تون مورد استفاده قرار میگیره.
سه تا کد هم که همون طور که در ویدیو های آموزشی این وبسایت توضیح داده شده یک سری کد دارید برای بحث شناسه یکتای حافظه مالیاتی تون یک کد هم برای گواهی مهر سازمانی و کد سوم هم در واقع برای بحث ارسال صورتحساب ها از طریق سامانه های واسط یا نرم افزار های حسابداری مورد استفاده قرار می گیره که اصطلاحا تحت عنوان Public Key، CSR Key و Private Key هستش که کار تولید این کد ها رو در این سامانه ی واسط میتونید انجام بدید.
بعد از اینکه این کد ها رو دریافت کردید حالا چه در نسخه های آنلاین و یا در نسخه آفلاین که روی این درگاه موجود هستش.
مراجعه میکنید به آدرس سایت خود سازمان امور مالیاتی.
اونجا هم باز دو تا مسیر رو شما در اختیار دارید.
یک مسیر پرونده ی اصلیتون هستش که تحت عنوان my.tax.gov.ir که پرونده اصلیتون رو اونجا در واقع ایجاد میکنه.
اداره دارایی یک سرویسی رو در اختیار تمام مودیان قرار داده به عنوان آزمایشی تحت عنوان سندباکس آر سی که شما میتونید تمام اون فرایندها رو قبل از اینکه در پرونده اصلیتون بخواید انجام بدید به صورت آزمایشی و تمرینی میتونید در این مسیر این اقدام رو داشته باشید.
اون سه تا کدی رو که عرض کردم خدمتتون از طریق سرویس اوراش گرفتید، در بدو ورود به این سامانه مورد استفاده قرار بگیره که بتونید کارپوشه مالیاتی خودتون رو ایجاد کنه.
خب برگردیم به ادامه بحثمون در رابطه با سامانه واسط اوراش.
بعد از اینکه ثبت نام رو انجام دادید در پنل خود اوراش وارد کد کاربریتون میشید.
حالا من کد پیش فرض رو اینجا دارم و کلمه عبور و پسورد رو میزنیم و وارد میشیم.
در بدو ورود به سامانه واسط و پنل اوراش اینجا کافی هستش که شما در واقع فرایند اجرای عملیات خودتون رو دنبال کنید.
به این ترتیب که در لحظه اول یک شرکت رو به شکل پیش فرض خود سامانه واسط آرایش برای شما ایجاد میکنه.
این شرکت آزمایشی کافی هستش که روی این سه نقطه قبل از اینکه بخوایم ورود پیدا کنیم به پنل مربوط به اون شرکت.
روی این آیکون که کلیک کنید ویرایش اطلاعات رو برای خودتون میتونید انجام بدید.
در ویرایش اطلاعات هم مشخصات شرکت را میتوانید داشته باشید.
از آن کد های سه گانه.
کد مربوط به پرایویت کی که عرض کردم خدمتتون در قسمت جدول وسط.
کپی باید بشه که یک فایل تکست هستش که بعد از اینکه ثبت نام رو انجام میدید در اختیار قرار میگیره و شناسه حافظ مالیاتی هم که.
بعد از اینکه کلید پابلیک رو در کارپوشه مالیاتی تون بزارید اونجا یک کد شناسایی مالیاتی براتون جنریت میشه که اون کد رو باید اینجا کپی کنید.
خب سایر اطلاعات رو هم که درج کنید در واقع بعد از اینکه این تیک مربوط به قوانین رو میزنید و ذخیره رو انجام میدید اینجا اتفاقی که می افتد این هستش که شما با استفاده از این کد کاربری که برای خودتون ایجاد کردید که حالا به شکل آزمایشی هستش، برای ارسال اطلاعات به کارپوشه مالیاتی آزمایشی خودتون میتونید از این طریق اقدام کنید.
اما برای اون عزیزانی که این فرآیند رو طی کرده اند و میخوان به طور قطعی ورود اطلاعاتشون رو انجام بدن.
اولین حرکتی رو که باید انجام بدید خرید شرکت هستش که در واقع شما شرکتی رو با یک یا چند شرکت برای انجام عملیات مربوط به ارسال صورتحسابها میتونید در اختیار داشته باشید.
توی این پنل بسته های تک شرکتی، سه شرکت، پنج شرکت و ده شرکتی رو بسته به نیاز خودتون میتونید خریداری کنید که بتونید از این سرویس استفاده کنید.
حالا دوستانی که شرکت های خدمات مالی هستند یا مجموعه های دیگه ای که به تعداد بیشتری از شرکت نیاز دارند روی هر کدوم از این بسته ها که کلیک بکنند منتقل میشه به درگاه پرداختی که میخواید از اون سرویس استفاده کنید.
مبلغ پرداخت رو توی در واقع به شکل پرداخت آنلاین انجام میدید و در نهایت هم منتقل میشید به صفحه اصلی که اطلاعات مربوط به کد کاربری شما در اون قرار گرفته.
هر چند تا شرکت رو که خریداری میکنید اینجا براتون لیست میکنه و در صفحات متعددی می تونید اون رو ببینید.
یا حتی اکثر دوستانی که فقط یک دونه شرکت رو اگر دارند استفاده می کنند اون شرکت به این پنل اضافه میشه.
حالا من به خاطر اینکه بتونم توضیحات بیشتری رو در رابطه با بحث نحوه ی ورود اطلاعات برای ارسال صورتحساب ها بکنم، روی آیکون ورود که کلیک کنم به صفحه مربوط به پنل اون شرکت وارد میشم که توی این پنل همونطور که می بینید یک نمای کلی از داشبورد اطلاعات اون شرکت برای من داره نمایش داده میشه که خب حالا چند تا از صورتحساب ها به سامانه مودیان ارسال شده و تایید شده، چند تا در صف هستن، در انتظار چند تا داریم یا اینکه کلا رد شده؟
چند تا داریم که به صورت اطلاعات تستی که من روی این پنل کاربری دارم می تونیم خیلی راحت اینجا مشاهده کنیم و اتفاقاتی که برای این شرکت افتاده که می تونیم دنبال کنیم.
حالا نکته ای که داره اینه که شما می تونید علاوه بر اینکه بعد از اینکه وارد پنل اون شرکت شدین میتونید اطلاعات و مشخصات شرکت رو ویرایش کنید یا اینکه چه کاربرانی اجازه دارند وارد اطلاعات ارسالی به سامانه مودیان این شرکت بشن.
کافی هست که روی اون کلیک کنید.
حالا نامحدود کاربر رو میتونید برای خودتون ارسال کنید.
حالا برای اون پنلی که واردش شدم آزمایشی هست اما در پنل مربوط به شرکت محدودیتی از نظر بحث کردن کاربر برای هر کدوم از این شرکت ها وجود نداره.
نامحدود کاربر میتونید برای خودتون اضافه کنید.
خب من در ویدیوهای آموزشی بعدی توضیحاتی رو که میخوام خدمت شما بدم در رابطه با نحوه ثبت صورتحساب ها و ایجاد کدهای مربوط به کالا و خدمات و اشخاص توضیحاتی رو میدم که اگر علاقمند بودید و دانستن این نحوه کاربری میتونید در ویدیو های بعدی این موضوع رو دنبال کنید. موفق باشید.

اشتراک گذاری

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 13 =

آخرین محتوا مرتبط

نحوه صدور گروهی صورت‌حساب از طریق اکسل در واسط اوراش (4)

در چهارمین ویدیوی آموزشی از مجموعه آموزش های افزونه واسط سامانه مودیان اوراش، مدیر مرکز اموزش گروه نرم افزاری اوراش، به آموزش نحوه صدور گروهی صورت‌حساب از طریق اکسل در واسط اوراش میپردازند.

نحوه صدور صورت‌حساب در واسط اوراش (3)

در سومین ویدیوی آموزشی از مجموعه آموزش‌های افزونه واسط سامانه مودیان اوراش، مدیر مرکز اموزش گروه نرم افزاری اوراش، به آموزش نحوه صدور صورت‌حساب در واسط اوراش می‌پردازند.

نحوه ایجاد کالا و شخص در واسط اوراش (2)

در دومین ویدیوی آموزشی از مجموعه آموزش های افزونه واسط سامانه مودیان اوراش، مدیر مرکز اموزش گروه نرم افزاری اوراش، به آموزش نحوه ایجاد کالا و شخص در واسط اوراش میپردازند.