نحوه تکمیل اظهارنامه مشاغل اشخاص حقیقی

توضیحات

تکمیل صحیح اظهارنامه مالیاتی و استفاده حداکثری از معافیت‌ها، تخفیف‌ها و مشوق‌ها :

عدم ارسال بموقع و کتمان درآمدها جرم کیفری و جریمه 30 درصد مالیات و غیرقابل بخشودگی دارد، بنابراین دانستن تکنینک‌های نحوه تکمیل اظهارنامه از اهمیت بالایی برخوردار است. حسابدارانی که آموزش‌های به‌روز و با کیفیتی دیده‌اند، بهترین صلاحیت برای تکمیل اظهارنامه را دارند. باید توجه داشت که در نهایت، مسئولیت اصلی پرداخت و انجام تکالیف مالیاتی بر عهده صاحبان مشاغل و کسب‌وکار است. ذکر این نکته نیز  حائز اهمیت است که داشتن درکی مناسب از مفاهیم مالیاتی، مقررات مربوط به معافیت‌ها، مشوق‌ها و تخفیف‌ها منجر به پرداخت مالیات قانونی کمتر و جلوگیری از خسارت و جریمه می‌شود. از طرف دیگر با توجه به تغییرات مستمر و لحظه‌ای مقررات بخصوص در اظهارنامه تبصره 100، خدمات مشاوره ای مالیاتی مطلوب‌تری نیز با دانش روز محقق خواهد شد.

با توجه به موارد اشاره شده، داشتن دانش کافی و به‌روز نسبت مقررات نحوه تکمیل اظهارنامه، مزیتی رقابتی است که می‌تواند منجر به درآمدزائی بهتر در بازار خدمات مالیاتی شود. بنابراین با توجه به اهمیت موضوع، در این وبینار در دو‌ جلسه به آموزش نحوه تکمیل اظهارنامه‌های گروه اول به‌ویژه جدول بهای تمام‌شده و گردش موجودی‌ها ، اظهارنامه گروه دوم و نحوه تکمیل صورت سود و زیان با توجه به مدارک درآمد و هزینه و نسبت فعالیت سود در اینتا کد و همچنین نحوه تکمیل اظهارنامه گروه سوم در مقایسه با فرم تبصره 100 و باید و نبایدهای فرم مزبور خواهیم پرداخت.

با توجه به موضوعاتی که در این وبینار مطرح می‌شود محتوای مورد بحث می‌تواند در وهله اول برای مشاغل و صاحبان کسب‌وکار، حسابداران، مدیران مالی، ارائه دهندگان خدمات حسابداری و مالیاتی  و حتی دانشجوهای حسابداری و رشته‌های مرتبط مفید باشد.

مخاطبین این رویداد

  • مدیران مالی
  • حسابداران
  • دانشجویان رشته حسابداری
  • صاحبین مشاغل
  • کافی نت ها و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 3 =