حضور مشترک با شرکت باران در نمایشگاه ستاره ها

حضور مشترک با شرکت باران در نمایشگاه ستاره‌ها

گروه نرم‌افزاری اوراش و شرکت باران در دومین نمایشگاه اختصاصی گردشگری، صنعت غذا و شیرینی که از 7 تا 9 آذر 1397 در هتل هما مشهد برگزار شد، حضور داشتند. این رویداد در شبکه جهانی جام جم بازتاب پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی اوراش، این گروه نرم افزاری به همراه شرکت نرم افزاری باران، در نمایشگاه ستاره‌ها (دومین نمایشگاه اختصاصی گردشگری، صنعت غذا و شیرینی) حضور داشت. این نمایشگاه از 7 الی 9 آذرماه 1397 در محل هتل هما، شهر مشهد مقدس برگزار شد. بسیاری از برندهای منتخب در حوزه مراکز گردشگری و هتل، شرکت های خدمات مسافرتی، رستوران، فست فود، کافی شاپ قنادی، آبمیوه و بستنی، تجهیزات و صنایع وابسته، صنایع غذایی، زعفران، آجیل و خشکبار، چای و قهوه، لبنیات، نان و… در این نمایشگاه غرفه داشتند.

در مراسم اختتامیه، از برندهای مشارکت‌کننده در این رویداد ویژه تقدیر شد. پایان این نمایشگاه سه روزه با برنامه‌های ویژه‌ای همراه بود. از میان برنامه‌های متعدد این رویداد می‌توان به اجرای بی‌نظیر زوج هنرمند، استاد سالار عقیلی و بانو حریر شریعت‌زاده اشاره کرد. دومین نمایشگاه اختصاصی گردشگری، صنعت غذا و شیرینی در شبکه جهانی جام جمع نیز بازتاب پیدا کرد.

اشتراک گذاری

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + 7 =

آخرین اخبار

ساعت کاری پشتیبانی اوراش در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴

اوراش همانند همیشه در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ نیز همراه مشتریان خود است. تیم پشتیبانی اوراش در ایام تعطیلات نوروز نیز آماده پاسخگویی به مشتریان عزیز است. در این صفحه می‌توانید ساعات کاری خدمات پشتیبانی را مشاهده کنید و برای موارد ضروری از خطوط ONCALL ما استفاده کنید.

رونمایی رسمی از سرویس چت آنلاین سامانه مودیان اوراش مبتنی بر هوش مصنوعی (AI)

روابط عمومی اوراش گزارش می‌دهد که سرویس چت‌بات هوشمند سامانه مودیان اوراش، مبتنی بر هوش مصنوعی (AI)، امروز شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ به‌صورت رسمی رونمایی شد. این سرویس که از شهریورماه به‌صورت آزمایشی راه‌اندازی شده بود، پس از ۶ ماه آموزش و بهینه‌سازی، اکنون آماده ارائه خدمات شبانه‌روزی به کاربران است. چت‌بات اوراش با پاسخگویی سریع، دقت بالا و کاهش زمان انتظار، نقش مؤثری در ارتقاء خدمات پشتیبانی ایفا می‌کند. به‌زودی این فناوری به سایر محصولات اوراش از جمله نرم‌افزار حسابداری نیز افزوده خواهد شد.

چهاردهمین جشنواره دانشگاهی حرکت و سومین نمایشگاه فرصت‌های شغلی – دانشگاه فردوسی مشهد 1403

چهاردهمین جشنواره دانشگاهی حرکت و سومین نمایشگاه فرصت‌های شغلی در دانشگاه فردوسی مشهد 1403 با حضور شرکت‌های معتبر برگزار شد. اوراش با هدف جذب فارغ‌التحصیلان رشته‌های حسابداری، کامپیوتر و مدیریت بازرگانی در این رویداد حضور داشت. این نمایشگاه گامی مؤثر در تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و ایجاد فرصت‌های شغلی برای دانشجویان بود.