چهارمین کنفرانس بین‌المللی تفکر سیستمی در دانشگاه فردوسی مشهد

چهارمین کنفرانس بین‌المللی تفکر سیستمی در عمل در روزهای ۱۲ و ۱۳ آذر ۱۴۰۴ با حضور استادان برجسته، پژوهشگران و مدیران صنعتی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. این رویداد با مجموعه‌ای از نشست‌های تخصصی، ارائه‌های علمی و کارگاه‌های میان‌رشته‌ای همراه بود و در روز اختتامیه با سخنرانی دکتر علینقی مشایخی و تجلیل از مقالات برتر به پایان رسید. نرم‌افزار یکپارچه مالی اوراش نیز به‌عنوان یکی از حامیان اصلی، از این گردهمایی علمی پشتیبانی کرد.

گروه نرم‌افزاری اوراش مشارکت خود در چهارمین کنفرانس بین‌المللی تفکر سیستمی در عمل (ICSTinP 2025) را گامی راهبردی در جهت تعمیق همکاری‌های علمی و صنعتی با دانشگاه فردوسی مشهد و گسترش تعامل با گروه تفکر سیستمی می‌داند. این همکاری‌ها بخشی از مسیر بلندمدت اوراش برای ترویج سیستم‌سازی، تحلیل داده‌محور و به‌کارگیری تفکر سیستمی در مدیریت مالی و سازمانی است.

قدردانی از حضور الهام‌بخش دکتر علینقی مشایخی

حضور استاد فرهیخته و صاحب‌نام تفکر سیستمی، جناب آقای دکتر علینقی مشایخی، در این رویداد، ارزش علمی کنفرانس را دوچندان کرد.
ایشان با سخنرانی‌های اثرگذار خود در افتتاحیه و اختتامیه، نقش مهمی در جهت‌دهی مباحث تخصصی و تقویت نگاه سیستمی در میان مدیران و پژوهشگران ایفا کردند.
اوراش این فرصت را مغتنم شمرده و از حضور ارزشمند ایشان صمیمانه تقدیر می‌نماید.

ارائه تجربیات اوراش در حوزه سیستم‌سازی

در بخش «انتقال تجربه مدیریت سیستمی مدیران منتخب صنایع»، آقای محمد ارشد طهرانی (رئیس هیئت‌مدیره و مدیر بازرگانی و توسعه بازار اوراش) به‌عنوان یکی از سخنرانان اصلی، تجربه عملی اوراش در مسیر سیستم‌سازی واحد فروش را ارائه کردند.  موضوع این ارائه، «سیستم‌سازی فروش؛ از تکرارپذیری تا پیش‌بینی‌پذیری» بود؛ در این سخنرانی، فرآیند تبدیل فعالیت‌های فردمحور به ساختارهای استاندارد، قابل اندازه‌گیری و پیش‌بینی‌پذیر تشریح شد، نمونه‌ای کاملاً عملی از اجرای تفکر سیستمی در یک سازمان نرم‌افزاری. این نشست با استقبال چشمگیر مدیران صنایع، دانشجویان و پژوهشگران مواجه شد و پلی میان دانش دانشگاهی و تجربه مدیریتی ایجاد کرد.

تقدیر از برگزارکنندگان رویداد

گروه نرم‌افزاری اوراش مراتب قدردانی عمیق خود را از:

آقای دکتر علیرضا پویا – دبیر علمی کنفرانس

آقای دکتر علی سیبویه – دبیر اجرایی کنفرانس

اعلام می‌دارد. تلاش‌های ارزشمند این عزیزان در هماهنگی، برنامه‌ریزی و اجرای دقیق رویداد، نقش مهمی در موفقیت این کنفرانس ایفا کرد و زمینه‌ساز تعامل سازنده میان دانشگاه و صنعت شد.

تعهد اوراش به ادامه مسیر مشترک

اوراش با باور به نقش کلیدی تفکر سیستمی در توسعه سازمان‌های نوین، خود را متعهد می‌داند که:

همکاری با دانشگاه فردوسی و گروه تفکر سیستمی را استمرار دهد، تجربیات عملی خود در حوزه سیستم‌سازی و مدیریت داده‌محور را در اختیار جامعه علمی قرار دهد، و نقشی فعال در توسعه دانش مدیریت و فناوری در کشور داشته باشد.

systemizationO scaled | اوراش

اشتراک گذاری

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

دوره ورود به حرفه حسابداری ACCP | ثبت‌نام نهمین دوره آموزشی عالی آزاد «ورود به حرفه حسابداری (ACCP)» در کالج دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد. این دوره با همکاری گروه نرم‌افزاری اوراش و با رویکردی کاملاً کاربردی و مهارت‌محور برگزار می‌شود. شرکت‌کنندگان ضمن فراگیری مفاهیم پایه و پیشرفته حسابداری، به‌صورت عملی با فرآیندهای مالی، قوانین مالیاتی و سیستم یکپارچه مالی اوراش آشنا شده و آمادگی لازم برای ورود حرفه‌ای به بازار کار حسابداری را کسب خواهند کرد.
بسیاری از کسب‌وکارها در مسیر رشد، با یک چالش مشترک روبه‌رو می‌شوند: وابستگی بیش از حد سازمان به مدیر، افراد کلیدی یا تجربه‌های شفاهی. در چنین شرایطی، با نبود یک سیستم منسجم، تصمیم‌گیری‌ها کند می‌شود، کیفیت اجرای کارها به افراد وابسته می‌ماند، فرآیندها سلیقه‌ای پیش می‌روند و توسعه کسب‌وکار با دشواری همراه می‌شود.
اوراش همانند همیشه در تعطیلات نوروز 1405 نیز همراه مشتریان خود است. تیم پشتیبانی اوراش در ایام تعطیلات نوروز نیز آماده پاسخگویی به مشتریان عزیز است. در این صفحه می‌توانید ساعات کاری خدمات پشتیبانی را مشاهده کنید و برای موارد ضروری از خطوط ONCALL ما استفاده کنید.